Ratkaisumme

Edistämme liiketoimintasi kehittämistä, tehostamista ja kasvua Microsoftin joustavilla ja skaalautuvilla pilviratkaisuilla.

Toiminnanohjaus – ERP

Tehosta prosesseja ja kehitä liiketoimintaasi. Microsoft Dynamics 365 Business Central on joustava talouden- ja toiminnanohjauksen pilvipalvelu kasvavan liiketoiminnan tueksi.

Raportointi – BI

Johda liiketoimintaasi tiedolla. Microsoft Power BI antaa sinulle ajantasaisen tilannekuvan liiketoimintasi avainluvuista, tapahtumista ja ennusteista dataohjatun päätöksenteon tueksi.

Asiakkuudenhallinta – CRM

Myy enemmän. Kasvata asiakasymmärrystä. Tarjoa parempaa palvelua. Microsoft Dynamics 365:n avulla hallitset myynnin, palvelut, kenttähuollon ja markkinoinnin samalla alustalla.

Data ja analytiikka

Luo datastasi arvoa. Azure Synapse Analytics ja muut Azuren datapalvelut tiedon yhdistämiseen, varastointiin ja jalostamiseen mahdollistavat skaalautuvat ratkaisut datavetoiseen liiketoimintaan.

Sovellukset ja automaatio

Onko sinulla toistuvia tehtäviä tai tarvetta liiketoimintasi arkea tukevalle sovellukselle? Toteutamme tarpeidesi mukaiset yrityssovellukset ja tehtävien automatisoinnit matalan koodin Microsoft Power Platform -kehitysalustalla.

Moderni työympäristö – IT

Työskentele tuottavasti ja turvallisesti. Microsoft 365 antaa tehokkaat tuottavuustyökalut ja kustannustehokkaat IT-palvelut yrityksesi laitteiden, sovellusten ja käyttäjien hallinnalle.