Microsoft Power BI

BI-raportointia, visualisointia ja analytiikkaa dataohjattuun liiketoimintaan

Jotta voisit johtaa liiketoimintaasi sinun täytyy nähdä mitä siinä tapahtuu. Microsoft Power BI on markkinoiden johtava BI-raportointi ja -analytiikkaohjelmisto liiketoiminnan datan hyödyntämiseen. Kehitämme sen avulla liiketoimintasi tavoitteita ja strategiaa tukevat tiedolla johtamisen ratkaisut raportoinnin automatisoinnista edistyneeseen analytiikkaan.

Merkityksellinen ja ajantasainen tieto päätöksenteon ja toiminnan tukena

Microsoft Power BI on pilvipohjainen business intelligence (BI) -ratkaisu, jolla voidaan yhdistellä, visualisoida ja analysoida dataa useista eri tietolähteistä. Se automatisoi yrityksen toistuvat raportointitehtävät ja mahdollistaa tiedon jakamisen koko organisaation käyttöön hallitusti ja tietoturvallisesti. Helppokäyttöisen selainkäyttöliittymän ansiosta tiedon tarkastelu on nopeaa ja vaivatonta. Monipuolisten data- ja analytiikkaominaisuuksiensa vuoksi Power BI soveltuu myös edistyneeseen liiketoiminnan analytiikkaan.

1

Johdat liiketoimintasi suorituskykyä tiedolla

Power BI mahdollistaa yrityksen strategiaa ja tavoitteita tukevan päätöksenteon ja suorituskyvyn johtamisen ajantasaisen, monipuolisen ja luotettavan tiedon varassa. Näet yrityksesi tilannekuvan lähes reaaliaikaisena.

2

Otat tiedolla johtamisen koko organisaatiosi tavaksi

Joustavan ja kustannustehokkaan lisensointimallin ansiosta saat raportoinnin ja analytiikan koko organisaatiosi käyttöön. Power BI soveltuukin yhtä hyvin niin muutaman käyttäjän pienyritykselle kuin tuhansien käyttäjien suuryritykselle.

3

Automatisoit tiedon tuottamisen ja jakamisen

Toistuvan tiedon manuaalinen tuottaminen on hidasta, virhealtista ja toisinaan jopa mahdotonta. Power BI:n pilvipalvelussa kaikki tieto on heti käytettävissä, aina ajantasaisena ja jaettuna halutussa muodossa.

4

Analysoit ja kehität liiketoimintaasi datan avulla

Suorituskykymittarien (KPI), tunnuslukujen, trendien, metriikan ja tiedon visualisoinnin lisäksi Power BI sisältää monipuoliset toiminnot tiedon suodattamiseen, porautumiseen, vertailuun ja datan analysoimiseen.

Miksi kannattaa valita Microsoft Power BI?

Microsoft Power BI on tutkitusti maailman johtava analytiikka- ja business intelligence -alusta. Sen edistyneet raportoinnin ja analytiikan ominaisuudet ovat tänä päivänä käytössä niin pienissä kuin suurissa yrityksissä.

Tässä kuusi hyvää syytä valita Microsoft Power BI:

  1. Tieto kulkee aina mukanasi. Näet sinulle jaetut raportit ja tiedot millä tahansa laitteella selaimeltasi Power BI -pilvipalvelussa tai mobiilisovelluksina iOS- ja Android-laitteissa.
  2. Valmis tuki eri tietolähteille. Voit yhdistää tietoa sadoista eri tietolähteistä valmiilla dataliittimillä. Tämän lisäksi voit liittää minkä tahansa tietolähteen oman integraation kautta.
  3. Kustannustehokkuus ja skaalautuvuus. Power BI skaalautuu ominaisuuksiltaan ja kustannuksiltaan muutaman käyttäjän BI-raportoinnista tuhansiin käyttäjiin, koneoppimisen palveluihin ja omiin sovelluksiin.
  4. Tuki erilaisille tietotuotteille. Voit julkaista organisaation käyttöön valmiita raportteja tai luoda hallittuja datasettejä, josta käyttäjät voivat tehdä itse omia raportteja tai analyyseja.
  5. Saumaton Microsoft-yhteensopivuus. Voit upottaa vuorovaikutteiset raportointinäkymät ja tiedon visualisoinnit Microsoft 365-, Power Platform- ja Dynamics 365 -sovelluksiin.
  6. Liitettävyys älykkäisiin järjestelmiin. Voit hyödyntää Power BI:ssä esimerkiksi Microsoft Azure Synapse Analytics -palveluiden edistyneen analytiikan, tekoälyn ja koneoppimisen palveluita sekä niiden tuottamaa tietoa.

Futuriotin BI-raportoinnin ja analytiikan palvelut tiedolla johtamiseen ja datan hyödyntämiseen

Raportoinnin ja analytiikan hankkeet lähtevät aina organisaatiosi tietotarpeista. Mitä tietoa liiketoiminta tarvitsee päätöksenteon tueksi tai toiminnan ohjaamiseksi? Mihin kysymyksiin vastaamalla voisit kehittää palveluitasi ja luoda asiakkaillesi lisäarvoa? Miten ja missä muodossa tarvittava tieto kannattaa tuottaa ja jakaa tiedon käyttäjille? Näihin ja muihin tiedon hyödyntämistä koskeviin kysymyksiin saat ratkaisut yhdessä liiketoiminnan, tiedolla johtamisen ja teknisten asiantuntijoidemme kanssa.

raportointi ja johdon mittaristot

Suunnittelemme ja toteutamme liiketoimintasi tavoitteita, strategiaa ja toimintaa tukevat mittaristot ja raportoinnin. Toistuvien talous- ja myyntiraporttien automatisoinnista aina liiketoimintasi strategian jalkauttavaan mittaristoon.

DATAN käytettävyys ja visualisointi

Tiedon käyttökokemus on olennainen osa tiedon hyödyntämistä. Toteutamme nopeita, käytettävyydeltään selkeitä ja visuaalisesti houkuttelevia raportointiratkaisuja yrityksen brändi-ilmeen huomioiden.

liiketoiminnan Analytiikka

Liiketoiminnan kysymyksiin ei aina löydy helppoja vastauksia. Kehitämme Power BI:n taustalle vaativammatkin laskennat ja koneoppimisen mallit ennusteiden, luokittelun ja muun edistyneen analytiikan hyödyntämiseksi.

Datastrategia

Datastrategialla tarkoitetaan suunnitelmaa tiedon hyödyntämiseksi. Autamme sinua laatimaan suunnitelman tiedon tuottamiselle ja hyödyntämiselle. Liiketoimintasi tavoitteista tarvittaviin tietotuotteisiin.

Lähdetään ketterästi liikkeelle

Toteutamme vuosittain kymmeniä BI-raportoinnin ja analytiikan ratkaisuja eri toimialoille, pienistä yrityksistä kansainvälisiin konserneihin. Niitä kaikkia yhdistää ketterä ja jatkuvaa arvoa tuottava kehitysmalli. Hankkeen koosta riippumatta lisäarvoa on tärkeä tuottaa mahdollisimman nopeasti ja kustannustehokkaasti. Siksi useimmissa kehityshankkeissa haluttuja tuloksia saadaan päivissä tai viikoissa. Ota yhteyttä, asiantuntijamme opastavat miten sinä saat liiketoimintasi datan päätöksenteon tueksi.

Photo by Amanda Dalbjörn on Unsplash