Microsoft Dynamics 365 Business Central

Modernia toiminnanohjausta, joka joustaa liiketoimintasi mukana

Microsoft Dynamics 365 Business Central on joustava pilvipalvelu pienten ja keskisuurten yritysten talouden hallintaan ja toiminnanohjaukseen. Sen avulla hallitset ja kasvatat liiketoimintaasi yhdellä helppokäyttöisellä alustalla.

Kaikki liiketoimintasi tiedot ja toiminnot yhdistettynä samalle alustalle

Microsoft Dynamics 365 Business Central on joustava, yrityksesi mukana kasvava ERP-järjestelmä. Siinä on heti käyttövalmiit ja kattavat taloushallinnon ja toiminnanohjaukset perustoiminnot, joita voit nopeasti laajentaa ja muokata liiketoimintasi kasvaessa. Pilvipalveluna järjestelmän toiminnallisuudet ja tietoturvallisuus ovat aina ajantasaisia ja käytettävyys sujuvaa.

1

Tehokasta, läpinäkyvää ja keskitettyä liiketoimintaa

Business Central kokoaa yrityksesi toiminnot ja datan yhdelle alustalle. Sen avulla yhtenäistät toimintatavat, automatisoit toistuvat tehtävät ja saat reaaliaikaisen näkyvyyden koko liiketoimintasi suorituskykyyn.

2

Yhdenmukaista dataa päätöksenteon tueksi

Business Centralissa tieto kirjataan järjestelmään vain kerran. Liiketoimintasi data on helposti yhdistettävissä ja hyödynnettävissä visuaalisina Microsoft Power BI -raportteina.

3

Helppokäyttöinen ja turvallinen pilvipalvelu

Business Centralissa on selkeä, roolipohjainen selainkäyttöliittymä, jota käytät joustavasti paikasta ja laitteesta riippumatta. Pilvipalveluna järjestelmän tietoturva ja toiminnot ovat aina ajantasaisia.

4

Nopea käyttöönotto ja ketterä laajentaminen

Valitse kattava vakioratkaisu tai mukauta toiminnot liiketoimintasi tarpeisiin. Skaalautuva ja modulaarinen pilvipalvelu mahdollistaa uusien lisäarvopalveluiden ketterän ja vaiheittaisen käyttöönoton.

Miksi kannattaa valita Business Central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central (aiemmin Microsoft Dynamics NAV) talouden- ja toiminnanohjausjärjestelmä on käytössä tuhansissa yrityksissä ympäri maailmaa.

Tässä kuusi hyvää syytä valita Microsoft Dynamics 365 Business Central:

  1. Kattavavat vakiotoiminnallisuudet. Se pitää sisällään taloushallinnon, myynnin, oston, varastonhallinnan, logistiikan, tuotannon ja asiakkuudenhallinnan toiminnot sekä paljon muuta.
  2. Skaalautuva, joustava ja mukautettava pilvipalvelu. Voit ottaa käyttöön valmiin vakioratkaisun, laajentaa tai mukauttaa järjestelmän liiketoimintasi ja toimialasi tarpeisiin. 
  3. Saumaton Microsoft-yhteensopivuus. Business Central on rakennettu toimimaan yhdessä Microsoft 365 -tuottavuustyökalujen ja Microsoft Dynamics 365 -liiketoimintasovellusten kanssa.
  4. Helppo käytettävyys. Käytät Business Centralia mobiilisovelluksella tai verkkoselaimella paikasta ja laitteesta riippumatta. Voit helposti mukauttaa käyttöliittymän käyttäjän tehtävän ja roolin mukaiseksi.
  5. Laajennettavuus ja liitettävyys. Microsoft Azure, Power Platform ja Dataverse tarjoavat markkinoiden johtavat alustapalvelut järjestelmän laajentamiseen, liittämiseen ja liiketoimintasi datan hyödyntämiseen.
  6. Et tarvitse muita järjestelmiä. Skaalautuva ja joustavasti laajennettava Business Central kattaa yrityksesi kaikki talouden- ja toiminnanohjauksen tarpeet nyt ja tulevaisuudessa.

Dynamics 365 Business Central Futuriotilta

Saat meiltä Microsoft Dynamics 365 Business Centralin valmiina vakioratkaisuna tai tarpeidesi mukaan muotoiltuna. Kysy lisää, liiketoiminnan ja toiminnanohjauksen asiantuntijamme auttavat sinua tehostamaan liiketoimintaasi ja parantamaan palveluitasi Dynamics 365 -alustalla.

Business Central vakioratkaisuna

Haluatko nopean käyttöönoton ja kattavat perustoiminnallisuudet? Valmis vakioratkaisumme sisältää kaiken tarvittavan kotimaan liiketoimintaan. Voit aina laajentaa sitä myöhemmin.

Business Central mukautettuna

Tarvitsetko räätälöidyn liiketoimintajärjestelmän? Digitalisoimme vaativammatkin liiketoiminnan prosessit hyödyntäen Dynamics 365 -alustan, Microsoft Azuren ja Microsoft Power Platformin palveluita.

Dynamics NAV -järjestelmän päivittäminen Business Centraliin

Haluatko päivittää Dynamics NAV -järjestelmän Business Centraliin? Autamme siirtämään liiketoimintasi nykyaikaiselle pilvipohjaiselle alustalle.

Dynamics 365 Business Central -raportointi

Tarvitsetko yrityksellesi räätälöidyt raportit tiedolla johtamisen tueksi? Toteutamme helppokäyttöiset Power BI -raportit tarpeidesi mukaisesti suunniteltuna ja visualisoituna.

Sopiiko Business Central liiketoimintaani?

Uuden liiketoimintajärjestelmän hankinta herättää monia kysymyksiä. Miten Business Central vastaa juuri sinun liiketoimintasi yksilöllisiin tarpeisiin ja ydinprosesseihin? Miten uusi järjestelmä toimii nykyisten liiketoimintajärjestelmien rinnalla? Ja tietysti tärkeimpänä, mitä etua Business Central tuo liiketoimintaasi? Näihin kysymyksiin saadaan vastauksia kevyellä soveltuvuuden arvioinnilla (Fit-Gap analysis). Ota yhteyttä ja selvitetään miten Business Central edistäisi sinun liiketoimintaasi.

Photo by Richard Horvath on Unsplash