Microsoft Dynamics 365

Kasvata asiakasymmärrystä. Tarjoa parempaa palvelua. Myy enemmän.

Kehitämme yrityksesi asiakkuuden- ja palvelunhallintaa Microsoft Dynamics 365 -ratkaisuilla. Niiden avulla myyt enemmän, kasvatat ymmärrystä asiakkaistasi ja tarjoat heille parempaa palvelua.

Kaikki asiakassovellukset samalla alustalla

Erinomainen asiakaskokemus syntyy kun asiakas saa tarvitsemaansa palvelua kaikissa vuorovaikutustilanteissa. Microsoft Dynamics 365:n avulla rakennat saumattomat palvelut asiakkaan koko elinkaarelle myynnistä markkinointiin ja palveluista kenttähuoltoon.

1

Yhtenäistät palvelut, työnkulut ja prosessit

Microsoft Dynamics 365 yhdistää myynnin, markkinoinnin, palveluiden ja kenttähuollon tiedot, työnkulut ja sovellukset saumattomasti samalle alustalle.

2

Kokoat, analysoit ja hyödynnät tietoa

Microsoft Dynamics 365 kokoaa myynnin ja palveluiden tiedot yhteen. Hallitset asiakastietoa yhdestä paikasta. Näet ja analysoit myyntisi ja palveluidesi tilannetta visuaalisilta Power BI -raporteilta.

3

Parannat palvelua ja automatisoit rutiinit

Microsoft Dynamics 365 automatisoi myynnin, markkinoinnin ja palveluiden rutiinit sekä ohjaa sinua oikeisiin toimenpiteisiin. Palvelet asiakkaitasi entistä paremmin.

4

MYYNTISI JA PALVELUSI OVAT AINA AJAN TASALLA

Tiimisi käytössä ovat aina uusimmat Microsoftin myynnin, markkinoinnin ja palveluiden sovellukset. Asiakkaittesi käytössä ovat helppokäyttöiset asiakaspalveluportaalit.

Miksi kannattaa valita Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 on pilvipohjainen alusta asiakkuuksien ja palveluiden hallintaan. Se sopii kaiken kokoisille yrityksille ja toimii yhdessä muiden Microsoftin pilvipalveluiden kanssa.

Tässä viisi hyvää syytä valita Microsoft Dynamics 365:

  1. Tieto kulkee aina mukanasi. Voit käyttää Dynamics 365 -alustan sovelluksia ja palveluita helppokäyttöisillä selain- ja mobiilisovelluksina Windows-, iOS- ja Android-laitteissa.
  2. Mukautettava ja skaalautuva liiketoiminta-alusta. Voit ottaa käyttöösi vain tarvitsemasi myynnin, markkinoinnin, palveluiden ja kenttähuollon toiminnot sekä muokata niitä oman liiketoimintasi tarpeisiin.
  3. Saumaton Microsoft-yhteensopivuus. Dynamics 365 -sovellukset ovat suunniteltu toimimaan yhdessä Microsoft 365 -sovellusten ja Microsoft Dynamics 365 Business Central -toiminnanohjausjärjestelmän kanssa. Voit esimerkiksi hallita asiakkuuttasi sen luomisesta myyntiin ja laskutukseen Microsoft Outlook -sähköpostiohjelman kautta.
  4. Helppo laajennettavuus ja liitettävyys. Microsoft Azure, Power Platform ja Dataverse tarjoavat markkinoiden johtavat alustapalvelut järjestelmän laajentamiseen, liittämiseen ja asiakasdatan hyödyntämiseen.
  5. Omat myynnin ja palveluiden sovellukset. Yhdistämällä mukaan Microsoft Power Platformin tuottavuustyökalut ja kehitysalustan palvelut, voit luoda asiakasdataasi hyödyntäviä sovelluksia, asiakasportaaleja, visuaalisia raportteja, palvelubotteja (chatbot) sekä automatisoida myynnin ja palveluiden toistuvia rutiineja.

Microsoft Dynamics 365 Futuriotilta

Saat meiltä Microsoft Dynamics 365 Sales-, Customer Service-, Field Service- ja Marketing-palvelut tarpeidesi mukaan muotoiltuna. Kysy lisää, Microsoft Dynamics -asiantuntijamme auttavat yritystäsi kasvattamaan myyntiä ja parantamaan palveluita Dynamics 365 -alustalla.

Microsoft Dynamics 365 -ratkaisujen toteutukset ja käyttöönotot

Toteutamme yrityksesi myynnin, asiakkuudenhallinnan ja palveluiden ratkaisut Dynamics 365 -alustalle. Saat meiltä myös tarvitsemasi tuki-, koulutus- ja ylläpitopalvelut.

Microsoft Dynamics 365 -raportointi

Tarvitsetko yrityksellesi räätälöidyt raportit tiedolla johtamisen tueksi? Toteutamme Dynamics 365 -alustalle visuaaliset ja vuorovaikutteiset Power BI -raportit tarpeidesi mukaan.

Sopiiko Dynamics 365 liiketoimintaani?

Uusi liiketoimintajärjestelmä on turvallista ottaa käyttöön kun ymmärtää sen soveltuvuuden ja edut omaan liiketoimintaan. Miten Dynamics 365 vastaa yrityksesi myynnin ja asiakaspalvelun tarpeisiin? Miten uusi järjestelmä toimii nykyisten järjestelmien rinnalla? Ja tietysti tärkeimpänä, mitä etua Dynamics 365 tuo liiketoimintaasi? Näihin kysymyksiin saadaan vastauksia kevyellä soveltuvuuden arvioinnilla (Fit-Gap analysis). Ota yhteyttä ja selvitetään miten Dynamics 365 edistäisi juuri sinun liiketoimintaasi.