Hei, olemme Futuriot

Olemme liiketoiminnan digitalisoinnin kumppani. Autamme sinua rakentamaan parempaa liiketoimintaa moderneilla työkaluilla ja menetelmillä. Ratkaisut rakentuvat Microsoftin pilvialustalle ja asiantuntevalle palvelulle.

Meistä

Tampereelta lähtöisin olevan IT-palveluyrityksen taustalta löytyy teknologian, liiketoiminnan ja käyttökokemuksen ammattilaisia, jotka halusivat vauhdittaa kotimaisten yritysten digitalisaatiota ja liiketoimintaa. Jaamme edelleen samat tavoitteet. Vuonna 2016 perustetulla Futuriotilla on toimipisteet Tampereella ja Espoossa sekä kotoisat etätyöpisteet ympäri Etelä-Suomea. Olemme yksi Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä*.

*Deloitte 2021 Technology Fast 50 Finland.

Tiesitkö muuten, että yrityksemme nimi Futuriot (englanniksi fjuːtʃəˈraɪət ja suomeksi ihan kotoisasti fu-tu-ri-ot) tulee sanoista future ja riot. Se kuvaa muutosta ja sen vaatimaa ravistelua. Tehtävämme on auttaa sinuakin muuttumaan, sopivasti haastamalla.

Palvelumme

Toteutamme liiketoiminnan digitalisoinnin, tiedolla johtamisen ja modernin työympäristön ratkaisuja pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille. Liiketoimintalähtöisesti, ihmisten tarpeita kuunnellen. Ratkaisuissa käytämme Microsoftin pilvialustaa ja liiketoiminnan sovelluksia, joiden ominaisuudet ja kustannukset mukautuvat joustavasti pienistä yrityksistä suuriin.

Yhteystiedot

Mika Toivola
Toimitusjohtaja, Myynti

+358 40 728 4890
mika.toivola@futuriot.com

Heikki Sassi
Myynti

+358 50 596 9512
heikki.sassi@futuriot.com

Toimipaikka

FUTURIOT TAMPERE

Hermian Farmi
Visiokatu 4
33720 Tampere

Muut yhteystiedot

Sähköposti

info@futuriot.com

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)futuriot.com.

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite (OVT):
003727890648

Operaattoritunnus:
003723609900

Paperilaskut:
Futuriot Oy
Visiokatu 4
33720 Tampere

Jätä viesti

Kerro miten voimme olla avuksi.

    * merkityt kentät ovat pakollisia