Microsoft 365

Tuottavaa, turvallista ja mukavaa työskentelyä kotona ja työpaikalla

Tuottavuuden ja työhyvinvoinnin merkitys on nyt suurempi kuin koskaan. Työt halutaan tehdä joustavasti ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta. Siksi työympäristön tulee tukea vaivatonta tietotyötä ja sujuvaa viestintää niin yrityksen sisällä kuin asiakkaiden kanssa. Microsoft 365 antaa yrityksellesi digitaaliset työkalut moderniin ja turvalliseen tietotyöhön.

Digitaalisen työympäristön edut

Microsoft 365 on tuottavuusohjelmisto ja digitaalinen työympäristö, joka mahdollistaa joustavan, tietoturvallisen ja hallitun työskentelyn paikasta ja laitteesta riippumatta. Tuttujen toimistosovellusten, tiimi- ja viestintätyökalujen sekä dokumentinhallinnan lisäksi Microsoft 365 mahdollistaa organisaatiolle yritystason tietoturvan ja keskitetyn IT-ympäristön hallinnan.

1

Työskentelet aina ajantasaisilla välineillä

Käytössäsi ovat tutut ja aina viimeisimmät Microsoft Office -sovellukset, yritystason Outlook-sähköposti- ja kalenteritoiminnot sekä muut hyötyohjelmat.

2

Työskentelet yhdessä paikasta riippumatta

Microsoft Teams sisältää monipuoliset välineet ryhmätyöskentelyyn, työn suunnitteluun ja organisointiin sekä verkkokokouksiin ja pikaviestintään.

3

Jaat tietoa, tallennat ja hallitset dokumentteja

SharePoint- ja OneDrive-palveluilla jaat, tallennat ja hallitset tiedostoja vaivattomasti. Lisäksi saat käyttöösi modernin intranetin yrityksesi sisäiseen viestintään.

4

Turvaat liiketoimintasi ja hallitset työympäristösi

Kehittyneen tietoturvan, käyttäjien, laitteiden ja sovellusten hallinnan kautta työskentelet turvallisesti niin työpaikalla kuin sen ulkopuolella.

Miksi kannattaa valita Microsoft 365?

Microsoft 365 on maailman suosituin tuottavuusohjelmisto. Se sopii kaiken kokoisille yrityksille ja toimii yhdessä muiden Microsoftin pilvipalveluiden kanssa.

Tässä viisi hyvää syytä valita Microsoft 365:

  1. Työympäristö kulkee mukanasi. Microsoft 365 -työympäristö ja -tuottavuustyökalut ovat käytettävissä selain-, mobiili- ja työpöytäsovelluksina Windows-, macOS, iOS- ja Android-laitteissa.
  2. Hallittu IT-ympäristö. Microsoft 365 mahdollistaa keskitetyn identiteetin, laitteiden ja sovellusten hallinnan. Sen ansiosta liiketoimintasi tiedot ovat aina turvattuna, pääsynhallinta sujuvaa ja työympäristö kunnossa.
  3. Edistynyt tietoturva. Microsoft 365 pitää sisällään markkinoiden johtavat tietoturvaominaisuudet. Turvaat niiden avulla liiketoimintasi tiedot, käyttäjät, laitteet ja sovellukset vaatimallasi tietoturvan tasolla.
  4. Muokattava ja automatisoitava. Yhdistämällä Microsoft 365 -palvelut Microsoft Power Platform -kehitysalustaan, voit automatisoida päivittäisiä rutiineja tai luoda omia tuottavuustyökaluja tehostamaan yrityksesi arkea.
  5. Saumaton Microsoft-yhteensopivuus. Microsoft 365 on suunniteltu toimimaan yhdessä muiden Microsoftin palveluiden kanssa. Voit esimerkiksi upottaa PowerPoint-esitykseesi vuorovaikutteisia Power BI -raportteja tai lisätä yrityksesi SharePoint-intranetiin oman palvelubotin (Chatbot).

Microsoft 365 -palvelut Futuriotilta

Saat meiltä valmiin ja huolettoman Microsoft 365 -työympäristön. Valmiina pakettina tai tarpeidesi mukaan suunniteltuna. Kysy lisää, sertifioidut Microsoft-asiantuntijamme auttavat yritystäsi ottamaan käyttöön modernin työympäristön välineet ja parhaat työtavat.

Microsoft 365 hallittuna palveluna

Tarjoamme Microsoft 365 -palveluiden käyttöönoton, tuen ja ylläpidon sekä tietoturvan ja työympäristön hallittuna avaimet käteen -palveluna.

Digitaalisen työympäristön kehityspalvelut

Haluatko automatisoida toimistosi manuaaliset tehtävät tai varmistaa yrityksesi tietoturvan? Saat meiltä suunnittelun ja toteutuksen yrityskohtaisiin tarpeisiin.

Photo by Domenico Loia on Unsplash