Microsoft Power Platform

Matalan koodin kehitysalusta liiketoimintasi sovelluksille

Microsoft Power Platform on matalan koodin (low-code) kehitysalusta, jonka avulla luot omia liiketoimintasovelluksia ja automatisoit liiketoimintasi prosesseja lähes ilman koodia. Nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Power Platformin kehitystyökalut

Microsoft Power Platform koostuu viidestä itsenäisestä kehitystyökalusta. Niiden avulla voidaan laajentaa tai luoda kokonaan uusia sovelluksia yhdistäen ja hyödyntäen Microsoft 365-, Dynamics 365- ja Azure-palveluita sekä näiden dataa. Satojen liittimien ja yhdistimien ansiosta Power Platformin sovelluksia ja työkaluja voidaan nopeasti yhdistää myös muihin ympäristöihin.

Power Apps

Power Apps on matalan koodin (low-code/no-code) kehitysympäristö, jolla toteutat vaativimmatkin liiketoimintasovellukset lähes ilman koodia. Voit käyttää sovelluksia millä tahansa laitteella.

Power Pages

Power Pagesin (aiemmin Power Apps portals) avulla luot moderneja yrityssivustoja, joiden kautta asiakkaasi ja kumppanisi voivat turvallisesti kirjautua käyttämään heille tarjoamiasi palveluita ja tietoa.

Power BI

Power BI on raportointi- ja analytiikkapalvelu, jolla yhdistät dataa eri tietolähteistä, analysoit liiketoimintasi dataa, luot visuaalisia raportteja ja hyödynnät niitä sovelluksissasi.

POWER AUTOMaTE

Power Automaten (aiemmin Flow) avulla automatisoit liiketoimintasi toistuvia tehtäviä, prosesseja ja työnkulkuja eri järjestelmien ja sovellusten välillä.

Power Virtual agents

Power Virtual Agentsilla luot palvelubotteja (chatbot) ilman koodia. Botit vastaavat puolestasi asiakkaiden kysymyksiin tai tekevät asioita heidän puolestaan.

Tiesitkö tämän Power Platformista?

Microsoft Power Platform on tutkitusti maailman johtava matalan koodin (low-code / no-code) kehitysalusta. Sen avulla voidaan kehittää pilvipohjaisia, skaalautuvia liiketoimintasovelluksia ilman tai lähes ilman koodia. Sovellukset voivat olla mitä tahansa kevyestä mobiilisovelluksesta kokonaiseen toiminnanohjausjärjestelmään.

Tässä Power Platformin kolme keskeistä ominaisuutta:

  1. Dataverse (aiemmin Common Data Service, CDS) on skaalautuva SaaS-datapalvelu, joka tarjoaa Power Platformille ja sitä hyödyntävien sovelluksien datalle yhteisen tietorakenteen, tiedonhallinnan ja varastoinnin. Dataversen kautta liiketoimintasi data on hyödynnettävissä suojatusti kaikissa sovelluksissasi.
  2. Mallipohjaiset sovellukset (Model-driven apps) ovat Dataversen tietomalliin perustuvia Power Apps -sovelluksia, jotka jakavat saman käyttöliittymäkerroksen (Unified Interface) Microsoftin Dynamics 365 -liiketoimintasovellusten kanssa. Ne soveltuvat parhaiten monimutkaisempien työnkulkujen ja liiketoimintaprosessien digitalisointiin.
  3. Pohjaan perustuvat sovellukset (Canvas apps) ovat Power Apps -sovelluksia, joiden avulla voit rakentaa valmiista komponenteista pudottamalla ja raahaamalla pieniä liiketoiminnan tehtäviä helpottavia sovelluksia.

Futuriotin Power Platform -palvelut

Saat kauttamme kaikki kehityspalvelut Power Platform -alustalla liiketoiminnan sovelluksista raportointiin ja liiketoimintaprosessien automatisointiin. Kysy lisää, asiantuntijamme kertovat lisää Power Platformin mahdollisuuksista juuri sinun liiketoimintaasi.

Liiketoimintasovellukset, yrityssivustot ja asiakasportaalit

Rakennamme liiketoimintasi tarpeisiin Power Apps -sovellukset ja Power Pages -yrityssivustot. Yksinkertaisista mobiilisovelluksista kokonaisiin liiketoimintajärjestelmiin.

Dynamics 365 -sovellusten mukautukset ja laajennukset

Toteutamme hallitut Dynamics 365 -järjestelmien mukautukset ja laajennukset sekä organisaatiosi tarvitsemat käyttöliittymät liiketoimintasi dataan.

prosessien, sovellusten ja työnkulun automatisointi

Onko liiketoiminnassasi toistuvia rutiineja? Tehostamme toimintaasi automatisoimalla liiketoimintasi toistuvat työnkulut, prosessit ja tehtävät Power Automatella.

Raportointi, analytiikka ja datan visualisointi

Toteutamme Dataversen, Dynamics 365:n ja muiden tietolähteiden datan raportoinnin, visualisoinnin ja analytiikan ratkaisut Microsoft Power BI:llä.

Photos by Shubham Dhage on Unsplash