Hae Futuriotille

Olemme liiketoiminnan digitalisoinnin asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme rakentamaan parempaa liiketoimintaa moderneilla työkaluilla ja menetelmillä. Erikoisosaamistamme ovat Microsoftin liiketoimintaratkaisut ja pilvipalvelut. Voisitko sinä olla meidän tuleva data-arkkitehti, toiminnanohjauksen konsultti, talouden asiantuntija tai low-code -sovelluskehittäjä?

Miksi Futuriotille?

1

Jatkuva kehittyminen ja yhdessä oppiminen

Haluamme kehittyä. Tietämys ja osaaminen ovat ongelmanratkaisukyvyn ja vuorovaikutustaitojen ohella tärkeimmät työkalumme. Meillä opitaan yhdessä!

2

Mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät

Pääset kehittämään asiakkaillemme uusia ratkaisuja viimeisintä teknologiaa ja menetelmiä hyödyntäen. Liiketoimintalähtöisesti, ihmisten tarpeita kuunnellen.

3

Olemme juuri sopivan kokoinen kasvuyritys

Toimintamme on ketterää ja organisaatiomme matalaa. Meillä näet oman työsi tulokset ja pääset vaikuttamaan suoraan yrityksemme ja asiakkaidemme menestykseen.

4

Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen

Olemme asiantuntijatalo, jossa ihmiset osaavat päättää itse miten ja missä he tekevät työnsä parhaiten. Saat kaiken tukemme työn ja vapaa-ajan tasapainoon.


Avoimet työpaikat

Projektipäällikkö – ERP

Microsoft 365 -konsultti

Dynamics 365 Business Central -talouskonsultti

Dynamics 365 Business Central -sovelluskonsultti

Dynamics 365 CRM-konsultti

Microsoft Azure -asiantuntija

Lähetä avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti liiketoimintaratkaisujen, datan ja pilvipalveluiden asiantuntijoita. Lähetä meille avoin hakemus, CV tai LinkedIn-profiilisi osoitteeseen info@futuriot.com, niin jutellaan lisää.