Geotrim kehittää toimintaansa Business Central ERP-järjestelmällä

Geotrim uudistaa liiketoimintajärjestelmiään vuoden 2022 aikana. Hankkeessa otetaan käyttöön kokonaan uusi toiminnanohjausjärjestelmä ja mukautetaan nykyistä asiakkuudenhallintajärjestelmää vastaamaan yrityksen nykyisiä ja tulevia tarpeita.

Geotrim valitsi uudeksi ERP-järjestelmäkseen pilvipohjaisen Microsoft Dynamics 365 Business Central -toiminnanohjausjärjestelmän. Uusi järjestelmä tulee yrityksellä jo aiemmin käytössä olleen Microsoft Dynamics 365 Sales CRM -asiakkuudenhallintajärjestelmän rinnalle.

Uusi toiminnanohjausjärjestelmä otetaan Geotrimin käyttöön nopealla ja joustavalla toimitusmallilla. Käyttöönotto tapahtuu järjestelmän vakiotoiminnallisuuksia hyödyntäen, muokaten niitä kevyesti yrityksen erityistarpeet huomioiden. Samanaikaisesti yrityksen nykyistä CRM-järjestelmää mukautetaan vastaamaan paremmin yrityksen tavoitteiden mukaista toimintaa.

Kehityshankkeen tavoitteena on kehittää Geotrimin myyntiä ja tuotehallintaa. Microsoftin pilvipohjainen liiketoimintajärjestelmä toimii lisäksi erinomaisesti yhteen yrityksen nykyisen Microsoft 365 -työympäristön kanssa. Uuden järjestelmän joustavuus, laajennettavuus ja helppo liitettävyys tekee siitä luotettavan ratkaisun pitkälle tulevaisuuteen.

”Geotrim Oy:lle on tärkeää määrittely- ja käyttöönottovaiheessa se, että meillä on yhteistyökumppani, joka panostaa hankkeeseen ja on aktiivisesti mukana kehittämässä ja ennen kaikkea myös sparraamassa meitä. Pk-yrityksellä ei ole liikaa omia resursseja eikä kokemusta tällaisista muutoshankkeista ja siksi yhteistyön toimivuus ja läpinäkyvyys on ensisijaisen tärkeää onnistuneen lopputuloksen aikaansaamiseksi.”

Timo Sääski, Toimitusjohtaja, Geotrim

”On hienoa olla mukana kehittämässä Geotrimin liiketoimintaratkaisuja. Microsoft Dynamics 365 soveltuu joustavuutensa ja laajennettavuutensa ansiosta erityisen hyvin kasvuun tähtäävän pk-yrityksen tarpeisiin.”

Mika Toivola, Toimitusjohtaja, Futuriot

Lisätiedot

Timo Sääski, Toimitusjohtaja, Geotrim, timo.saaski@geotrim.fi, +358 40 502 6666

Mika Toivola, Toimitusjohtaja, Futuriot, mika.toivola@futuriot.com, +358 40 7284890

Geotrim on vuonna 2001 perustettu Geotrim on Suomen johtava maanmittaukseen, rakentamiseen, GNSS-paikannukseen, paikkatietoon ja geospatiaaliseen toimintaan erikoistunut yritys. Geotrim on alansa teknologiajohtaja Trimblen maahantuoja ja valtuutettu jälleenmyyjä. Yritys tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja palveluja eri toimialoille, niin julkiselle kuin yksityisellekin sektorille. Geotrim vastaa Suomessa Trimblen auktorisoidusta huoltopalvelusta, teknisestä tuesta ja koulutuksesta. Yritys tarjoaa lisäksi Trimnet VRS-palvelua sekä muita monipuolisia, joustavasti räätälöitäviä palveluita laitevuokrauksesta konsultointiin.