Dynamics 365 Business Central -sovelluskonsultti

Hei sinä toiminnanohjauksen ja liiketoimintaprosessien tuntija! Etsimme kasvavaan Dynamics 365 -tiimiimme sovelluskonsulttia vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle tai pääkaupunkiseudulle.

Tehtäväsi sisältää Microsoft Dynamics 365 Business Central -toiminnanohjausjärjestelmän määrittelyä, konfigurointia ja käyttöönottoa kotimaisille ja ulkomaisille asiakasyrityksille eri toimialoilla. Päävastuunasi on asiakkaan liiketoimintaprosessien automatisointi ja kehittäminen toiminnanohjauksen avulla. Tukenasi ja työpareinasi ovat osaavat Dynamics 365 -liiketoimintajärjestelmien ammattilaisemme.

Sinulla on kokemusta Microsoft Dynamics 365 Business Central tai Microsoft Dynamics NAV -järjestelmien käytöstä ja konsultoinnista. Tunnet järjestelmien lisäksi yrityksen ydinliiketoimintaprosessit ja osaat ratkaista asiakkaan liiketoiminnan haasteita toiminnanohjauksen kautta. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Arvostamme kokemusta eri toimialoilta, eri liiketoimintajärjestelmistä ja liiketoimintatiedon hallinnasta.

Futuriotilla työskentelee yli 20 teknologian, liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen asiantuntijaa. Kehitämme asiakkaillemme modernia liiketoimintaa ja työympäristöä. Sellaisessa haluamme työskennellä itsekin. Saat meiltä kaikki nykyaikaisen työn edut ja tuemme aktiivisesti kehittymistäsi oman alueesi ehdottomaksi ammattilaiseksi.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen mika.toivola@futuriot.com. Liitä mukaan LinkedIn-profiiliisi ja/tai CV. Lisätietoa haettavasta tehtävästä ja yrityksestämme toimitusjohtajaltamme Mika Toivolalta +358 40 728 4890.

Lue lisää yrityksestämme sekä Microsoft Dynamics 365 Business Central – ja muista Dynamics 365 -palveluistamme.