Projektipäällikkö ERP

Hei sinä projektinhallinnan ammattilainen! Etsimme kokenutta projektipäällikköä ERP/CRM-projektien johtoon vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle tai pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässäsi vastaat Microsoft Dynamics 365 -järjestelmäprojektien onnistuneesta läpiviennistä tarjousvaiheesta jatkuviin palveluihin siirtymiseen saakka. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu projektin budjetin, sisällön, aikataulun, riskien, laadun ja hyödyn hallinta tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja asiantuntijoiden kanssa. Projektinhallinnan lisäksi olet mukana kehittämässä yrityksemme toimintatapoja ja moderneja toiminnanohjauksen ratkaisuja.

Sinulla on kokemusta liiketoimintajärjestelmähankkeiden menestyksekkäästä projektinhallinnasta. Tunnet toiminnanohjauksen keskeiset prosessit ja haasteet. Omaat erinomaiset suulliset ja kirjalliset vuorovaikutus- ja viestintätaidot niin asiakasrajapinnassa kuin asiantuntijoiden keskuudessa. Otat luonnostasi vastuuta ja pidät langat käsissäsi kaikissa tilanteissa. 

Arvostamme kokemusta erityisesti Microsoft Dynamics 365 -liiketoimintajärjestelmistä ja muista Microsoftin yrityssovelluksista.

Futuriotilla työskentelee yli 20 teknologian, liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen asiantuntijaa. Kehitämme asiakkaillemme modernia liiketoimintaa ja työympäristöä. Sellaisessa haluamme työskennellä itsekin. Saat meiltä kaikki nykyaikaisen työn edut ja tuemme aktiivisesti kehittymistäsi oman alueesi ehdottomaksi ammattilaiseksi.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen mika.toivola@futuriot.com. Liitä mukaan LinkedIn-profiiliisi ja/tai CV. Lisätietoa haettavasta tehtävästä ja yrityksestämme toimitusjohtajaltamme Mika Toivolalta +358 40 728 4890.

Lue lisää yrityksestämme sekä Microsoft Dynamics 365 Business Central – ja muista Dynamics 365 -palveluistamme.