Dynamics 365 CRM-konsultti

Hei sinä myynnin ja asiakaspalveluiden CRM-ammattilainen! Etsimme kasvavaan Dynamics 365 -tiimiimme sovelluskonsulttia vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle tai pääkaupunkiseudulle.

Tehtäväsi sisältää Microsoft Dynamics 365 liiketoimintajärjestelmien määrittelyä, mukauttamista ja käyttöönottoa kotimaisten ja ulkomaisten asiakasyrityksien tarpeisiin eri toimialoilla. 

Sinulla on kokemusta yhdestä tai useammasta Microsoft Dynamics 365 -liiketoimintasovelluksesta aina ratkaisun määrittelystä suunnitteluun ja toteutuksesta hallintaan saakka. Tunnet järjestelmän lisäksi yrityksen ydinprosessit ja osaat etsiä ratkaisut asiakkaan liiketoiminnan haasteisiin. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Arvostamme kokemusta myynnistä, markkinoinnista, huollosta ja asiakaspalvelusta niin käytännön työn kuin järjestelmien kautta. Vahva Microsoft Power Platform -osaaminen on ehdoton etu.

Futuriotilla työskentelee yli 20 teknologian, liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen asiantuntijaa. Kehitämme asiakkaillemme modernia liiketoimintaa ja työympäristöä. Sellaisessa haluamme työskennellä itsekin. Saat meiltä kaikki nykyaikaisen työn edut ja tuemme aktiivisesti kehittymistäsi oman alueesi ehdottomaksi ammattilaiseksi.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen mika.toivola@futuriot.com. Liitä mukaan LinkedIn-profiiliisi ja/tai CV. Lisätietoa haettavasta tehtävästä ja yrityksestämme toimitusjohtajaltamme Mika Toivolalta +358 40 728 4890.

Lue lisää yrityksestämme sekä Microsoft Dynamics 365 Business Central – ja muista Dynamics 365 -palveluistamme.