Dynamics 365 Business Central -talouskonsultti

Hei sinä talouden ja toiminnanohjauksen erikoisihminen! Etsimme kasvavaan Dynamics 365 -tiimiimme talouskonsulttia vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle tai pääkaupunkiseudulle.

Tehtäväsi sisältää Microsoft Dynamics 365 Business Central -toiminnanohjausjärjestelmän määrittelyä, konfigurointia ja käyttöönottoa kotimaisille ja ulkomaisille asiakasyrityksille eri toimialoilla. Päävastuunasi on toiminnanohjausjärjestelmän taloustoiminnot. Tukenasi ja työpareinasi ovat osaavat Dynamics 365 -liiketoimintajärjestelmien ammattilaisemme.

Sinulla on kokemusta Microsoft Dynamics 365 Business Central tai Microsoft Dynamics NAV -järjestelmien käytöstä ja konsultoinnista. Tunnet järjestelmien lisäksi talouden ja kirjanpidon prosessit ja perusteet. Voit olla taustaltasi kirjanpitäjä tai talouden ammattilainen. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Arvostamme kokemusta ja osaamista erilaisista liiketoimintajärjestelmistä, liiketoimintatiedon hallinnasta ja yrityksen ydinliiketoimintaprosesseista.

Futuriotilla työskentelee yli 20 teknologian, liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen asiantuntijaa. Kehitämme asiakkaillemme modernia liiketoimintaa ja työympäristöä. Sellaisessa haluamme työskennellä itsekin. Saat meiltä kaikki nykyaikaisen työn edut ja tuemme aktiivisesti kehittymistäsi oman alueesi ehdottomaksi ammattilaiseksi.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen mika.toivola@futuriot.com. Liitä mukaan LinkedIn-profiiliisi ja/tai CV. Lisätietoa haettavasta tehtävästä ja yrityksestämme toimitusjohtajaltamme Mika Toivolalta +358 40 728 4890.

Lue lisää yrityksestämme ja Microsoft Dynamics 365 Business Central -palveluistamme.