Vuokrausliiketoiminta ja kalustonhallinta osaksi Futuriotin Business Central -ratkaisuja

Futuriot on solminut kumppanuussopimuksen norjalaisen Armada Dynamics AS:n kanssa vuokrausliiketoiminnan ja kalustonhallinnan ratkaisuista. Sopimuksen myötä Futuriot myy, asentaa ja toimittaa Armada Dynamicsin kehittämää EQM 365 Rental -vertikaalia osana pilvipohjaista Microsoft Dynamics 365 Business Central -toiminnanohjausjärjestelmää. 

EQM 365 Rental tuo laitteiden, koneiden ja työkalujen kalustonhallinnan ja vuokrauksen Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP-järjestelmään. Se yhdistää toiminnanohjauksen ja taloushallinnon ydintoiminnot vuokrauksen ja kalustonhallinnan toimintoihin, jolloin varastonhallinta, myynti, palvelut, huolto ja sopimustenhallinta tapahtuvat saumattomasti yhdellä nykyaikaisella pilvipohjaisella liiketoiminta-alustalla. Ratkaisun avulla asiakkaamme voivat tehostaa liiketoimintaansa ja parantaa asiakaspalveluaan.

Lisätiedot

Mika Toivola, Toimitusjohtaja, Futuriot, mika.toivola@futuriot.com, +358 40 7284890

Armada Dynamics AS kehittää vuokrausliiketoiminnan ratkaisuja Microsoft Dynamics 365 Business Central -toiminnanohjausjärjestelmälle. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus vuokraliiketoiminnasta, heidän tuotteensa ovat käytössä yli 20 maassa ja 150 sovelluksessa.

Futuriot on IT- ja konsultointipalveluihin keskittynyt suomalainen vuonna 2016 perustettu asiantuntijayritys. Olemme erikoistuneet Microsoftin pilvipohjaisiin liiketoimintajärjestelmiin, dataan ja analytiikkaan sekä moderniin tietotyöhön.