Futuriotille Microsoft Solutions Partner -tunnustus

Microsoft on myöntänyt Futuriotille Microsoft Solutions Partner -tunnustuksen osaamisesta Microsoft Dynamics 365 ja Power Platform -ratkaisuissa.

Microsoftin kumppaneilleen myöntämä Solution Partner -nimitys on arvostettu tunnustus ratkaisukumppaneille, jotka ovat osoittaneet kykynsä ja osaamisensa toimittaa asiakkailleen Microsoftin ratkaisuja heidän tarpeitaan menestyksekkäästi palvellen.

Futuriotin saama tunnustus on Microsoft Solutions Partner for Business Applications. Se kattaa Dynamics 365 -liiketoimintasovellusten ja Power Platform -pilviratkaisujen käyttöönotot, kehityksen ja jatkuvat palvelut. Näihin kuuluvat esimerkiksi seuraavat Microsoft liiketoimintaratkaisut:

”Saavutus on pitkäjänteisen työn tulos. Tunnustuksen myötä olemme yksi johtavista Dynamics 365 – ja Power Platform -ratkaisukumppaneista erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, mutta samalla olemme osoittaneet kykymme toimittaa vaativia liiketoimintaratkaisuja myös suuremmille yrityksille. Kiitos tästä kuuluu ennen kaikkea asiantuntevalle tiimillemme ja tietysti asiakkaillemme.”

Mika Toivola, toimitusjohtaja, Futuriot

Microsoft Solution Partner -kumppanuus tuo mukanaan etuja, joiden kautta Futuriot pystyy jatkossa palvelemaan asiakkaitaan entistäkin paremmin heidän liiketoimintansa erilaisissa kehitystarpeissa.

Futuriot

Futuriot on IT- ja konsultointipalveluihin keskittynyt suomalainen vuonna 2016 perustettu asiantuntijayritys. Olemme erikoistuneet Microsoftin pilvipohjaisiin liiketoimintajärjestelmiin sekä tiedolla johtamisen ja modernin tietotyön ratkaisuihin.