Webinaari 19.6.2024: Microsoft Copilot & Business Central

Futuriotin kesäkuun webinaarissa pureudumme tekoälyn hyödyntämiseen modernissa toiminnanohjauksessa. Miten Microsoft Copilot -tekoälyavustin tukee toiminnanohjausta osana Dynamics 365 Business Central -toiminnanohjausjärjestelmää?

Toiminnanohjaus on voimakkaassa kehitysvaiheessa. Kuluneen vuoden aikana Microsoft on tuonut pilvipohjaiseen Microsoft Dynamics 365 Business Central -toiminnanohjausjärjestelmään useita Copilot-tekoälyavustinta hyödyntäviä ominaisuuksia. Lisää on luvassa vielä myöhemmin tämän vuoden aikana. Webinaarissamme kerromme ja näytämme, mitä etuja Copilot tuo liiketoiminnallesi.

MILLOIN ja kenelle

Maksuton Teams-webinaari järjestetään keskiviikkona 19. kesäkuuta klo 12.00-12.30. Webinaari on suunnattu erityisesti Business Central -järjestelmää käyttäville yrityksille, mutta se soveltuu myös muille modernista toiminnanohjauksesta ja Microsoftin teknologiasta kiinnostuneille. Webinaarin esittäjinä ovat Futuriotin toimitusjohtaja Mika Toivola ja Microsoft Dynamics 365 -asiantuntija Tuukka Huosianmaa.

Webinaarin sisältö
  • johdanto: Copilot + Business Central
  • katsaus Copilotin ominaisuuksiin Business Centralissa
  • käytännön demot
Ilmoittaudu webinaariin

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta oppia, kuinka tekoäly voi muuttaa liiketoimintaasi.