Lemonsoft palvelee asiakkaitaan yksilöllisellä raportointipalvelulla

Liiketoimintatiedon raportointi koetaan usein haastavaksi osaksi toiminnanohjausta. Suomalainen toiminnanohjausjärjestelmiä kehittävä ohjelmistotalo Lemonsoft tunnisti mahdollisuuden tarjota asiakkailleen parempaa raportointipalvelua. Kumppaniksi valikoitui liiketoiminnan analytiikan ja tiedolla johtamisen asiantuntija Futuriot. Yhteistyön tuloksena Lemonsoftin asiakkaat saavat käyttöönsä juuri heidän tarpeitansa vastaavan ja helppokäyttöisen BI-raportoinnin.

Lemonsoftilla on yli 4.500 asiakasta eri toimialoilla tukku- ja vähittäiskaupoista tilitoimistoihin ja tuotannosta rakentamiseen. Heille toiminnanohjausjärjestelmä antaa ajantasaisen ja luotettavan tietolähteen päivittäiseen liiketoimintatiedon hallintaan. Lemonsoftin tarjoaman valmiin raportoinnin lisäksi asiakkailla on yksilöllisiä tarpeita liiketoiminnan ohjaamiseen.

“Toiminnanohjausjärjestelmän sisältämän tiedon helppo saatavuus, yhdistäminen ja tulkinta ovat tärkeitä tekijöitä tiedon hyödyntämiselle päätöksenteossa ja toiminnan ohjaamisessa. Asiakkaan tarpeen mukaan suunniteltu raportointi vie tiedon hyödyntämisen uudelle tasolle.”

Kari Joki-Hollanti, Toimitusjohtaja, Lemonsoft

Raportointipalvelua suunniteltaessa Lemonsoft halusi löytää kumppanin, jolla olisi vahvan teknisen osaamisen lisäksi vankka kokemus tiedolla johtamisesta ja liiketoimintatiedon hallinnasta. Raportointijärjestelmältä haettiin etenkin helppokäyttöisyyttä sekä monipuolisia tiedon visualisointi- ja analysointimahdollisuuksia. Yhteistyökumppaniksi valittiin Microsoftin teknologioihin erikoistunut tamperelainen Futuriot.

Futuriot toteuttaa yksilöllisen raportoinnin Lemonsoftin asiakkaille markkinoiden johtavalla Microsoft Power BI -analytiikka- ja raportointiohjelmistolla. Raportoinnin tarpeet määritellään yhdessä asiakkaan kanssa ja lopputuloksena asiakas saa käyttöönsä yrityksen ja käyttäjien tarpeiden mukaan suunnitellut visuaaliset ja interaktiiviset raportointinäkymät. Futuriotin kautta asiakkaat saavat myös koulutusta raporttien käyttöön ja kehittämiseen.

Lemonsoftin toimitusjohtaja Kari Joki-Hollanti

“Olemme toteuttaneet Futuriotin kanssa yksilöllistä liiketoimintatiedon hallintaa jo kymmenille asiakkaille useille eri toimialoille. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja useimmiten raportointia halutaan laajentaa kokonaan uusille alueille.”

Kari Joki-Hollanti, Toimitusjohtaja, Lemonsoft

Raportointipalvelun kautta Lemonsoft pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä paremman asiakaskokemuksen ja parhaat raportointivälineet toiminnanohjausjärjestelmän tiedon hyödyntämiseen. Kumppanuus Futuriotin kanssa on myös laajentunut liiketoimintatiedon analytiikasta ja raportoinnista tekoälyyn ja koneoppimiseen. Tekoälyn yhdistäminen toiminnanohjausjärjestelmän tietoon vie tiedon hyödyntämisen jälleen uudelle tasolle.

Lisätiedot

Heikki Sassi
heikki.sassi@futuriot.com
+358 50 596 9512