Prima Power sai uuden sukupolven Azure-pilviratkaisun

Prima Power on johtava metallilevytyöstön koneiden ja järjestelmien asiantuntija. Heidän tarjontansa tällä alalla on yksi laajimmista ja kattaa kaikki sovellukset: laserkäsittelyn, lävistyksen, leikkaamisen, taivutuksen ja automaation. Yli 40 vuoden ajan he ovat olleet luotettava kumppani tuhansille asiakkaille yli 70 maassa. Nykyään Prima Power auttaa asiakkaitaan teollisen internetin ja digitaalisen valmistuksen hyödyntämisessä.

Vastatakseen tulevaisuuden digitalisaatiotarpeisiin Prima Power tarvitsi seuraavan sukupolven pilviratkaisun, joka takaa digitaalisen laajentumisen, mahdollistaa aidosti globaalin infrastruktuurin hallinnan, parantaa suorituskykyä, alentaa kustannuksia ja tarjoaa lopulta paremman asiakaskokemuksen. Maailmanlaajuinen tuotanto, suuren mittakaavan laskenta, varastot, useat sovelluspalvelut, IoT ja poikkiverkko muodostavat haastavan siirtoympäristön. Kaikkien palveluiden piti olla tuotannossa uudistuksen aikana.

Futuriot optimoi kaikki keskeiset pilvituotteet Prima Powerille. Ratkaisu vaati syvää asiantuntemusta ja kokemusta useilta alueilta: arkkitehtuuri, suunnittelu, verkko, virtuaalikoneet, virtuaaliverkot, tietovarastot, sovelluspalvelut ja valvonta. Jokainen muutos ja koko siirtoprosessi varmistettiin valvotussa testiympäristössä sujuvan siirtymisen, laadun ja riskienhallinnan takaamiseksi. Futuriotin kokeneen Azure-tiimin ansiosta Prima Power -pilviympäristö on nyt valmis vastaamaan teollisen internetin vaatimuksiin.

Futuriot auttoi Prima Poweria kaksinkertaistamaan tallennus- ja laskentasuorituskykynsä ja alentamaan pilvikäyttökustannuksia. Myös luotettavuuden ja paremman infrastruktuurin hallinnan tavoitteet saavutettiin. Tämän seurauksena Prima Powerilla on nyt moderni ja tulevaisuudenkestävä pilvi-infrastruktuuri.

Lisätiedot

Heikki Sassi, analytiikka- ja tekoälyratkaisut
heikki.sassi@futuriot.com
+358 50 596 9512