Microsoft Azure -asiantuntija

Hei sinä pilviosaaja! Etsimme kasvavaan tiimiimme Azure-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle tai pääkaupunkiseudulle.

Tehtäväsi sisältää asiakkaidemme liiketoiminnan digitalisointia tukevien Microsoft Azure -pilviratkaisujen määrittelyä, suunnittelua, konfigurointia, toteutusta ja hallintaa. Keskeisiin tehtäviisi kuuluvat erilaiset datan siirron, varastoinnin ja hallinnan ratkaisut integroinneista tietovarastoihin. Tehtäväsi määräytyvät kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tukenasi ja työpareinasi ovat osaavat Microsoft Azure -asiantuntijamme.

Sinulla on kokemusta Microsoft Azure -pilvipalveluiden määrittelystä, suunnittelusta, konfiguroinnista ja hallinnasta. Muiden pilvipalveluiden tuntemuksesta on etua.

Arvostamme kokemusta ohjelmistokehityksestä, tietoliikenneverkoista, DevOps- ja IaC-työkaluista, järjestelmien automaatiosta, tietokannoista, tietoturvasta ja liiketoimintatiedon hallinnasta. 

Futuriotilla työskentelee yli 20 teknologian, liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen asiantuntijaa. Kehitämme asiakkaillemme modernia liiketoimintaa ja työympäristöä. Sellaisessa haluamme työskennellä itsekin. Saat meiltä kaikki nykyaikaisen työn edut ja tuemme aktiivisesti kehittymistäsi oman alueesi ehdottomaksi ammattilaiseksi.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen mika.toivola@futuriot.com. Liitä mukaan LinkedIn-profiiliisi ja/tai CV. Lisätietoa haettavasta tehtävästä ja yrityksestämme toimitusjohtajaltamme Mika Toivolalta +358 40 728 4890.

Lue lisää yrityksestämme sekä Microsoft Azure -palveluistamme.