Microsoft 365 -konsultti

Hei sinä modernin työympäristön rakentaja! Etsimme aktiivista, osaavaa ja asiakaspalveluhenkistä Microsoft 365 -konsulttia vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle tai pääkaupunkiseudulle.

Tehtäväsi sisältää asiakkaiden tarpeiden kartoitusta sekä ratkaisujen suunnittelua, konfigurointia, hallinnointia ja ylläpitoa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tukenasi ja työpareinasi ovat myynnin, teknologian ja liiketoiminnan ammattilaiset.

Sinulla on kokemusta Microsoft 365 -palveluiden suunnittelusta, konfiguroinnista tai hallinnoinnista liiketoimintaympäristössä. Tunnet nykyaikaisen tietotyön mahdollisuudet sekä osaat rakentaa tuottavan ja tietoturvallisen työympäristön Microsoftin pilvipalveluilla.

Arvostamme kokemusta Microsoft Power Platformista ja haluamme aktiivisesti tukea osaamisesi laajentamista tietotyön automatisointiin ja matalan koodin sovelluskehittämiseen. 

Futuriotilla työskentelee yli 20 teknologian, liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen asiantuntijaa. Kehitämme asiakkaillemme modernia liiketoimintaa ja työympäristöä. Sellaisessa haluamme työskennellä itsekin. Saat meiltä kaikki nykyaikaisen työn edut ja tuemme aktiivisesti kehittymistäsi oman alueesi ehdottomaksi ammattilaiseksi.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen mika.toivola@futuriot.com. Liitä mukaan LinkedIn-profiiliisi ja/tai CV. Lisätietoa haettavasta tehtävästä ja yrityksestämme toimitusjohtajaltamme Mika Toivolalta +358 40 728 4890.

Lue lisää yrityksestämme ja Microsoft 365 -palveluistamme.