Futuriot Deloitten Technology Fast 50 -listalle

Deloitten Technology Fast 50 -ohjelma listaa 50 nopeimmin kasvanutta teknologiayritystä Suomessa pohjautuen yritysten virallisiin tilinpäätöstietoihin. Ohjelma on toteutettu Suomessa jo 16 kertaa. Listasijoitukset perustuvat yrityksen liikevaihdon kasvuun neljän viime vuoden aikana (2017-2020). Futuriot on yksi listalle päässeistä yrityksistä.

Technology Fast 50 -listalle yltäneiden teknologiayrityksien on täytynyt olla liiketoimintaa vähintään 4 vuotta, ensimmäisen vuoden liikevaihdon on oltava vähintään 50 000 euroa, ja neljännen vuoden liikevaihdon on oltava vähintään 1 000 000 euroa. Teknologiayrityksen täytyy kehittää tai omistaa omaa teknologiaa, jolla on merkittävä vaikutus yrityksen liikevaihtoon tai valmistaa teknologiaan liittyvää tuotetta tai käyttää merkittävän prosenttiosuuden liiketuloistaan tutkimukseen ja teknologian kehittämiseen tai olla teknologiaintensiivinen, tai käyttää ainutlaatuista teknologiaa ongelmien ratkaisemiseksi. Ohjelma on yksi harvoista, joka keskittyy pelkästään teknologia-, media- ja telekommunikaatio toimialaan.

Lue lisää Technology Fast 50 -sivustolta.

Futuriot

Futuriot on IT- ja konsultointipalveluihin keskittynyt suomalainen vuonna 2016 perustettu asiantuntijayritys. Olemme erikoistuneet Microsoftin pilvipohjaisiin liiketoimintajärjestelmiin, dataan ja analytiikkaan sekä moderniin tietotyöhön.