Henkilöstöasiantuntija tai -päällikkö

Hei sinä HR-tehtävien moniosaaja! Etsimme yrityksemme ja henkilöstömme kasvun moottoriksi HR-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle tai pääkaupunkiseudulle.

Tehtäväsi sisältää rekrytointia sekä työhyvinvoinnin ja osaamisen kehittämistä. Henkilöstöasiantuntijana vastaat HR-palveluiden suunnitelmallisesta toteuttamisesta ja kehittämisestä yrityksemme strategiaa tukien. Tukenasi ja työpareinasi ovat yrityksen johtoryhmä sekä myynnin, teknologian ja liiketoiminnan ammattilaiset.

Sinulla on kokemusta HR-tehtävistä erityisesti asiantuntijaorganisaatioista sekä tietotekniikan ja teknologian palvelualoilta. Olet aidosti kiinnostunut ihmisistä ja ymmärrät liiketoimintaa.   

Arvostamme kokemusta lähijohtamisesta, hyvää suullista ja kirjallista vuorovaikutustaitoa sekä digitaalisten markkinointi- ja myyntikanavien käytännön hallintaa. Työlainsäädännön ja työehtosopimusten tuntemus ei ole sekään haitaksi.

Futuriotilla työskentelee yli 20 teknologian, liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen asiantuntijaa. Kehitämme asiakkaillemme modernia liiketoimintaa ja työympäristöä. Sellaisessa haluamme työskennellä itsekin. Saat meiltä kaikki nykyaikaisen työn edut ja tuemme aktiivisesti kehittymistäsi oman alueesi ehdottomaksi ammattilaiseksi.

Lähetä hakemuksesi 21.11.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen mika.toivola@futuriot.com. Liitä mukaan LinkedIn-profiiliisi ja/tai CV. Lisätietoa haettavasta tehtävästä ja yrityksestämme toimitusjohtajaltamme Mika Toivolalta +358 40 728 4890.

Lue lisää yrityksestämme ja meistä työpaikkana.